• 020 754 2350

Sielunhoito

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kiiski Jouko
Fyysinen koko 135x190 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Edita Publishing Oy
Formaatti nid. 220 s.

Sielunhoito

Sielunhoidolla on vuosituhansia vanhat perinteet. Tämä kirja antaa tuoreen näkökulman sielunhoidolliseen auttamiseen.
TAI
50,60 €
Tuotenumero: 9789513754587

Saatavuus: Varastossa


Sielunhoidolla on vuosituhansia vanhat perinteet. Vaikka erilaiset terapeuttiset menetelmät ovat saavuttaneet suuren suosion inhimillisen hädän lieventämisessä, sielunhoidollista auttamista tarvitaan edelleen runsaasti.


Tämä kirja antaa tuoreen näkökulman sielunhoidolliseen auttamiseen. Siinä esitellään Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa yleisesti käytössä olevia sielunhoidon menetelmiä: dialogista, spirituaalista, tavoitesuuntautunutta ja diakonista auttamistapaa. Teos sopii oppikirjaksi kirkon virkaan opiskeleville ja seurakunnan työntekijöille, myös vapaaehtoista sielunhoitotyötä tekeville maallikoille. Sosiaalityön ja terapian ammattilaisille sekä kaikille ihmisten auttamisesta kiinnostuneille teos antaa hyvän yleiskuvan sielunhoidon olemuksesta.


Kirjan tekijä on Joensuun yliopiston käytännöllisen teologian lehtori, pastoraalipsykologian dosentti Jouko Kiiski. Hän on koulutukseltaan myös sielunhoitaja ja perheterapeutti, joka on toiminut sekä seurakuntapappina että perheneuvojana.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä