Pöydässä ei törttöillä, tiikerit!

Tarjoushinta 18,50 € Norm. hinta 21,50 €
Varastossa
SKU
9789523545588

Pöydässä ei törttöillä, tiikerit! on riemukas kertomus kolmen villin tiikerivieraan riehakkaasta pöytäkäyttäytymisestä. Iloinen eläinjoukko johdattaa lukijan hyvien pöytätapojen pariin - kunhan ensin on saatu maistaa aimo annos kehnoa käytöstä. 

 

Kati Krokotiilin teekutsuilla on hauskaa, kunnes sisään ryntää kolme tiikeriä. Ne iskevät tassunsa tuulihattuihin, mässyttävät ja maiskuttavat, röyhtäilevät ja ryystävät. Ne tanssivat pöydällä, uittavat häntäänsä vaniljakastikkeessa ja mitä vielä... Voi hyvänen aika, miten ilta päättyykään! Villimpiä tiikereitä ei taatusti ole nähty. Näinköhän niitä kutsutaan enää yksillekään kekkereille?

Riemukas eläinjoukkio johdattaa lukijan hyvien pöytätapojen pariin - kunhan ensin on saatu maistaa aimo annos kehnoa käytöstä.

Zanna Davidson on brittiläinen kirjailija, joka on kirjoittanut monenlaisista aiheista dinosauruksista keijuponeihin ja kuningattarista taskukokoisiin mörköihin.

Alison Friend on brittiläinen kuvittaja, jonka kädenjälki on tuttu lukuisista lastenkirjoista. Kaikkein mieluiten hän piirtää eläimiä.

Ikäsuositus 3 vuotta ja yli.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Zanna Davidson & Alison Friend
Formaatti Sid. 29s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Lasten Keskus
Copyright 2019