• 020 754 2350

Seurakunnan luottamushenkilön käsikirja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hiilamo Heikki, Kauppinen Juha, Särkiö Riitta
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Edita
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. 160 s.

Seurakunnan luottamushenkilön käsikirja

.Kirja jokaiselle seurakunnan luottamustehtävissä vaikuttavalla.

  • Osta 20 hintaan 21,50 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 100 hintaan 13,90 € /kpl ja säästä 38%
TAI
22,40 €

OVH: 24.90 €

Tuotenumero: 9789513765767

Saatavuus: Tilattavissa


Uudistettu Seurakunnan luottamushenkilön käsikirja kertoo, mitkä ovat luottamushenkilön tehtävät työntekijöiden ja muiden seurakuntalaisten rinnalla. Kirjassa otetaan huomioon yksittäisen seurakunnan ominaispiirteet samoin kuin niiden samankaltaisuudetkin.

Luottamushenkilölle kerrotaan, miten seurakunta toimii arkena ja pyhänä. Kirjassa esitellään eri työalojen sisältö ja toiminnan perusta. Siinä kerrotaan helppotajuisesti seurakunnan päätöksenteosta ja taloudenpidosta. Ajankohtaiset tiedot auttavat luottamushenkilöä päätöksenteossa.

Uudistetussa kirjassa näkyvät kirkon tuoreimmat strategiat ja toiminnan yhteiset suuntaviivat. Kirkolliskokouksen kirkon hallintoon tekemät päivitykset on avattu käytännöllisesti. Ajantasaiset tilastotiedot auttavat luottamushenkilöä sijoittamaan oman seurakuntansa koko Suomen seurakuntakenttään.

Esipuheen on kirjoittanut teologian tohtori, Kuopion piispa Jari Jolkkonen.

Kirjoittajista:

Heikki Hiilamo on sosiaalipolitiikan professori Helsingin yliopistossa. Hän on toiminut johtotehtävissä kirkon diakoniatyössä Kirkkohallituksessa ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa sekä toimii edelleen maallikkojäsenenä kirkon eri luottamustehtävissä.

Juha Kauppinen, teologian tohtori, on Helsingin yliopiston käytännöllisen teologian dosentti ja kouluttaja ja työyhteisökonsultti omassa yrityksessä.

Riitta Särkiö, teologian tohtori, on Lahden Launeen seurakunnan kappalainen. Hän on ollut kirkolliskokouksen ja kirkkohallituksen täysistunnon jäsenenä ja toimii vuodesta 2013 alkaen Tampereen hiippakunnan pappisasessorina.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä