Seis! Pysäytä ihmiskauppa

Lisää kuvia

Seis! Pysäytä ihmiskauppa

Chalke Steve, Blair Cherie
Tuotenumero: 9789516244054

28,80 €
Orjakauppa on edelleen todellisuutta. Seis! -kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jäljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi.
TAI

Saatavuus: Varastossa


"Vapaus orjuudesta on ihmisoikeuksista kaikkein perustavin", kirjoittaa ihmisoikeusjuristi Cherie Blair. Se oli myös ensimmäinen kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeus. Ne, jotka eri puolilla maailmaa orjuuttavat muita, syyllistyvät rikoksiin ihmiskuntaa vstaan.


Tämän kirjan sivuilla kerrotaan tarinaa afrikkalaisista pojista, jotka on ryöstetty pakkotyöhön kaakaoviljelmille ja aasialaisista tytöistä, jotka on myyty prostituoiduiksi Eurooppaan. Miten tämä on mahdollista? Kun vuonna 2007 vietettiin Atlantin yli suuntautuneen orjakaupan päättymisen 200-vuotisjuhlaa, oltiin yleisesti tyytyväisiä siitä, että orjuuden häpeällinen kausi on taakse jäänyttä aikaa. Orjakauppa on edelleen todellisuutta. Seis! -kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jäljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi.


Kirja antaa tietoa myös Suomen Lähetysseuran ihmiskaupan vastaisesta työstä muun muassa Israelissa ja Mekong-alueella.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Chalke Steve, Blair Cherie
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Suomen Lähetysseura
Formaatti nid. 204 s.