• 020 754 2350

Satoseikkailu, Olli Omenatoukan makoisat retket

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Irja Nikkinen, Jenni Lindfors
Fyysinen koko 250 x 180
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti sid. 64 s

Satoseikkailu, Olli Omenatoukan makoisat retket

Satoseikkailu kuljettaa pienen lukijan eri luontoympäristöihin ja lisää lapsen luontotietoisuutta. Kirjassa on myös runsaasti leikki- ja puuhavinkkejä.
TAI
7,00 €

OVH: 24.30 €

Tuotenumero: 9789522470683

Saatavuus: Varastossa


Saulus on reipas retkeilijäpoika, joka saa retkille seurakseen Olli Omenatoukan. Yhdessä tutkitaan kotipuutarhaa ja läheistä Kotimetsää, ja patikoivatpa kaverukset suolammelle kalaankin. Puuhaa riittää myös Sauluksen pienen omenapuuntaimen hoivailussa. Yhdessä on kiva olla ja Olli Omenatoukkakin oppii, että uusia asioita ei tarvitse pelätä, vaan kannattaa rohkaista mielensä ja tutustua uusiinkin asioihin ystävän matkassa!


Satoseikkailua voi lukea yhdessä vanhempien tai opettajien kanssa, mutta kirja sopii myös jo lukemaan oppineille esikoululaisille.


Irja Nikkinen on espoolainen erityisopettaja Jalavapuiston koulussa. Hän on erikoistunut toiminnallisiin luontoaiheisiin. Jenni Lindfors on graafinen suunnittelija, joka asuu Lopella. Tekijöiltä on ilmestynyt aiemmin teos Vuodenaikamatka (2008). Irja Nikkinen on julkaissut Milla Koivusen kanssa teoksen Kotimetsän paras kirja. Von Harmajan hiiriperhe suojelee luontoa (2009).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Keraaminen tuohuksen jalka korkea

Keraaminen tuohuksen jalka korkea

8,20 €
Kummin paluu

Kummin paluu

5,00 €

Norm. hinta 24,30 €