• 020 754 2350

Ruokailuja hiljaisuudessa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kanerva Leena, Nurmio Eija
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Mediapinta
Formaatti sid. 127 s.

Ruokailuja hiljaisuudessa

Hiljaisuuden retriitissä yhteiset ateriat tarjoavat mahdollisuuden muodostaa vieraanvaraisuuden ja yhteisöllisyyden kulttuuriin uusia polkuja. Niitä kulkien voi lähestyä arjen hyviä hetkiä rakkaudella tehdyn ruoan äärellä. Retriitin suosituimpien reseptien kokoelma tekee kirjasta käyttökelpoisen ja innostavan apuvälineen keittiössä viihtyvälle ruoan ystävälle.
TAI
25,20 €
Tuotenumero: 9789522357380

Saatavuus: Varastossa


Hiljaisuuden retriitissä yhteiset ateriat tarjoavat mahdollisuuden muodostaa vieraanvaraisuuden ja yhteisöllisyyden kulttuuriin uusia polkuja. Niitä kulkien voi lähestyä arjen hyviä hetkiä rakkaudella tehdyn ruoan äärellä.

Leena Kanerva ja Eija Nurmio ovat koonneet kirjaksi retriitin suosituimpia reseptejä. Reseptien lisäksi Ruokailuja hiljaisuudessa sisältää retriittiin sopivia rukouksia, retriittiin osallistuneiden kokemuksia sekä yleistä tietoa hiljaisuuden retriiteistä.


RUokailuja hiljaisuudessa -kirjan kirjoittajista Leena Kanerva on ammatiltaan kokki ja toiminut viimeiset 15 vuotta Vihdin seurakunnan leiri- ja kurssikeskuksen emäntänä. Retriittitoiminta on Kanervalle tuttua 20 vuoden ajalta sekä retriittivieraana että järjestävänä tahona. Diakonissa työnohjaaja Eija Nurmio on Hiljaisuuden ystävät ry:n hallituksen jäsen ja ohjannut retriittejä vuosia.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Matkamiehen rukouskirja

Matkamiehen rukouskirja

25,11 €
Spiritualiteetin käsikirja

Spiritualiteetin käsikirja

5,00 €
Rukoushetkien kirja

Rukoushetkien kirja

35,90 €
Ristin tien äärellä

Ristin tien äärellä

16,30 €