• 020 754 2350

Rukoushelmet - Uskalluksen, elämänhalun, itsehillinnän ja Jumalan lähellä elämisen harjoitusta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Lönnebo, Martin
Fyysinen koko 150 mm x 106 mm x 10 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Formaatti nid 153 s.

Rukoushelmet - Uskalluksen, elämänhalun, itsehillinnän ja Jumalan lähellä elämisen harjoitusta

Rukoushelmet yhdistävät vuosisataista rukouksen perinnettä ja rukoilijan nyt-hetkeä. Helmien 20-vuotisjuhlan kunniaksi uudistettu kirja kertoo rukoushelmien syntyhistorian ja esittelee helmien käyttötapoja.
TAI
16,90 €

OVH: 19.90 €

Tuotenumero: 9789522882684

Saatavuus: Varastossa


Rukoushelmet yhdistävät vuosisataista rukouksen perinnettä ja rukoilijan nyt-hetkeä. Helmien kanssa rukoileminen on käden ja silmän meditaatiota, joka johtaa uskon ytimeen. Jumala-helmi, hiljaisuuden helmet, minähelmi, kasteen helmi, autiomaan helmi, pyhän huolettomuuden helmi, rakkauden helmet, salaisuuden helmet, luomakunnan helmi, yön helmi ja ylösnousemuksen helmi tarjoavat mietiskelypohjan, jolta käsin rukoilija voi löytää uutta elämänrohkeutta, totuutta itsestään ja Jumalasta.

Martin Lönnebon suunnittelemien rukoushelmien 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudistettu kirja koostuu kolmesta osasta. Ensin Lönnebo kertoo rukoushelmien historiasta ja esittelee helmet, sitten seuraavat harjoitukset. Lopuksi syvennetään helmien kautta esiin nousevia asioita, mm. hiljaisuutta, iloa ja Kristuksen seuraamista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä