• 020 754 2350

Resilienssi - Muutoksen kohtaamisen taito

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Soili Poijula
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Kirjapaja
Formaatti Sid.

Resilienssi - Muutoksen kohtaamisen taito

Ajankohtaista tietoa meitä jokaista kohtaavasta asiasta - muutoksesta.

TAI
26,90 €

OVH: 32.90 €

Tuotenumero: 9789522882622

Saatavuus: Varastossa


Elämä ja arki yllättää meidät jatkuvasti. Pienet ja suuret muutokset ja vastoinkäymiset haastavat meitä ja mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan muutoksissa uudelleen. Omaa resilienssiään voi onneksi kehittää kaikenikäisenä. 

Maailmalla resilienssi kiinnostaa suuresti ja sitä hyödynnetään monilla elämänaloilla psykologiasta ja kasvatuksesta maanpuolustukseen. Tämä kirja on ensimmäinen suomalainen tietoteos aiheesta. Se esittelee havainnollisesti resilienssin rakentumista ja tarjoaa lukijalle keinoja oman resilienssin tunnistamiseen ja vahvistamiseen.  

Soili Poijula on tehnyt Suomessa uraauurtavaa työtä traumatisoituneiden ja surevien auttamisen ja hoidon kehittäjänä. Hän on traumapsykologian ja -psykoterapian keskus Oy Synolon Ltd:n toimitusjohtaja. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. kirjat Lapsi ja kriisi, Miten selviytyä työpaikan menetyksestä ja Surutyö.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä