Reformaation tarina

Lisää kuvia

Reformaation tarina

Jolkkonen Jari
Tuotenumero: 9789522885258

10,70 €

OVH: 11.00 €

Mitä haluat tietää reformaatiosta ja Lutherista? Reformaation tarina johdattaa tiiviisti ja helppolukuisesti protestanttisen uskonpuhdistuksen ja luterilaisuuden historiaan ja keskeiseen sisältöön.
  • Osta 20 hintaan 6,80 € /kpl ja säästä 37%
  • Osta 100 hintaan 6,10 € /kpl ja säästä 43%
  • Osta 300 hintaan 5,60 € /kpl ja säästä 48%
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Reformaation tarina on mielenkiintoinen ja tiivis tietopaketti luterilaisesta uskosta ja uskonpuhdistaja Martti Lutherista.

Yleistajuisen kirjan kirjoittaja, Kuopion piispa ja Luther-tutkija Jari Jolkkonen, kuljettaa tarinaa 1500-luvulta nykypäivään ja tulevaisuuteen: Mistä kaikki alkoi ja miksi reformaatio oli tarpeen? Entä millaisena luterilaisuus näyttäytyy nykymaailmassa, mitkä ovat luterilaisen hengellisyyden peruspilarit ja tarvitaanko uutta uskonpuhdistusta?

Kirja sopii moneen tarkoitukseen

Monipuolinen tietopaketti reformaatiosta ja luterilaisuudesta on tarkoitettu esimerkiksi jaettavaksi seurakuntalaisille mm. merkkivuoden tapahtumissa. Kirjasen välissä on myös kätevää jakaa seurakuntalaisille tietoa oman seurakunnan tapahtumista Reformaation merkkivuoden aikana. Teos toimii myös työvälineenä seurakuntien työntekijöille hartauksien, puheiden ja saarnojen valmistuksen apuna.


Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Jolkkonen Jari
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti nid. 48 s.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä