• 020 754 2350

Rakkaus, Hengen hedelmiä kirjasarja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Ratilainen Hanna (toim.)
Fyysinen koko 215 mm ×215 mm ×15 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 SRK
Formaatti sid. 118 s.

Rakkaus, Hengen hedelmiä kirjasarja

Rakkaus on ensimmäinen osa Hengen hedelmiä -kirjasarjaa. Kirjaan on poimittu Raamatun sanoja rakkaudesta sekä lyhyitä selityksiä Lutherin kirjoituksista. Kirja sopii hyvin lahjaksi.

TAI
19,80 €

OVH: 22.00 €

Tuotenumero: 9789518431841

Saatavuus: Varastossa


Rakkaus on ensimmäinen osa Hengen hedelmiä -kirjasarjaa. Kirjaan on poimittu Raamatun sanoja rakkaudesta sekä lyhyitä selityksiä Lutherin kirjoituksista.

Tekstejä tulkitsevat Veikko Tervon ja Heikki Vuonokarin taidevalokuvat.

Kun te totuudelle kuuliaisina olette puhdistautuneet elääksenne vilpittömässä, veljellisessä rakkaudessa, niin rakastakaa toisianne uskollisesti ja kaikesta sydämestänne (1. Piet. 1:22).

Sovelias on siis Kristuksen ies ja hänen kuormansa keveä. Sanoessaan näin Jeesus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jokaisella meistä olisi sydämen lempeys ja hyvä tahto lähimmäistä kohtaan sekä rakkaus niin todellisena ja teeskentelemättömänä, ettei se palaisi liikaa kohtuullisissa asioissa tai sammuisi kohtuuttomien vaatimusten edessä eikä myöskään tekisi lainkaan eroa ystävän ja vihollisen välillä. Tästä kirjoittaa Paavali myös toisaalla: ”Mutta käskyn päämäärä on rakkaus, joka tulee puhtaasta sydämestä ja hyvästä omastatunnosta ja vilpittömästä uskosta.(En minä kuole – vaan elän.)

Saatat olla kiinnostunut myös näistä