• 020 754 2350

Puhutaan seksuaalisuudesta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Ruuhilahti Susanna, Bildjusckin Katriina
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti nid. 144 s.

Puhutaan seksuaalisuudesta

Teos rohkaisee seksuaalisuuden puheeksi ottamiseen, kohtaavaan työotteeseen ja seksuaaliterveyden vaalimiseen.
TAI
31,32 €
Tuotenumero: 9789522471192

Saatavuus: Varastossa


Seksuaalisuus on osa fyysistä, psyykkistä, sosiaalista ja henkistä terveyttämme ja osa minäkuvaamme. Hoitotyön ammattitaitoon sisältyy kyky luoda luottamuksellinen ilmapiiri, joka kannustaa ottamaan esiin myös seksuaalikysymykset.


Puhutaan seksuaalisuudesta rohkaisee seksuaalisuuden puheeksi ottamiseen, kohtaavaan työotteeseen ja seksuaaliterveyden vaalimiseen. Jotta voi kohdata asiakkaan tunteet kunnioittavasti, on tärkeää tunnistaa myös omat seksuaalisuuteen liittyvät tunteensa, ajatuksensa ja kokemuksensa sekä oma ihmiskuvansa. Kirja kannustaa omakohtaiseen pohdintaan muun muassa tehtävien ja kirjoittajien kehittämän Lumme-mallin avulla. Mukana on myös lukuisia käytännön hoitotyöhön liittyviä pohdintatehtäviä, jotka huomioivat seksuaalisuuden moninaisuuden ja monimuotoisuuden.


Kirja on tarkoitettu hoito- ja hoivatyön opiskelijoille. Se sopii myös alan ammattilaisille tietojen päivittämiseen ja syventämiseen.


Katriina Bildjuschkin on erikoissairaanhoitaja-kätilö ja seksuaalipedagogi (NACS). Hän toimii Turun sosiaali- ja terveystoimessa seksuaali- ja lisääntymisterveyden asiantuntijana. Susanna Ruuhilahti on kätilö ja seksuaalikasvattaja.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Uudistuva uskonnonopetus

Uudistuva uskonnonopetus

31,50 €
CD Störst av allt

CD Störst av allt

11,60 €
CD Armollinen ainian

CD Armollinen ainian

19,80 €
CD ONE THING

CD ONE THING

7,90 €
CD Rescue us

CD Rescue us

18,00 €