Peilistä katsoo perhe - Kuka meitä kasvattaa?

Lisää kuvia

Peilistä katsoo perhe - Kuka meitä kasvattaa?

Tulusto, Riitta
Tuotenumero: 9789522883797

13,90 €

OVH: 31.90 €

Jotkut saavat kodin perintönä paljon, toiset eivät juuri mitään. Mistä kodin merkitys muodostuu? Mikä kantaa, kuka tukee, minkälaiset opit kestävät vuosikymmenestä toiseen? Vaikka elämänpolut ovat erilaisia, kukaan ei ole kasvanut tyhjiössä. Meistä jokainen tulee jostain.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Yhteen hiileen puhaltamista, rehellisyyttä, koulutuksen arvostusta, kyseenalaistamista, yrittäjyyttä, taiteilijuutta - olemme kaikki omaksuneet lapsuuden perheestä ja suvusta arvoja ja asenteita. Jotkut saavat kodin perintönä paljon, jotkut eivät juuri mitään.

Mistä kodin merkitys muodostuu?

Mikä kantaa, kuka tukee, minkälaiset opit kestävät vuosikymmenestä toiseen? Miten juurensa kokee jääkiekkosuvussa varttunut, entä rikkinäisessä kodissa kasvanut tai poliittisesti aktiivisten vanhempien lapsi?

Riitta Tulusto on seurannut kasvatustrendejä vuosikymmeniä niin työssään erityisopettajana kuin äitinä ja isoäitinäkin. Tätä kirjaa varten hän on haastatellut kodin ja kasvuympäristön merkityksestä myös joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Vaikka elämänpolut ovat erilaisia, kukaan ei ole kasvanut tyhjiössä. Meistä jokainen tulee jostain.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Tulusto, Riitta
Fyysinen koko 210 mm x 140 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid. 210 s.