• 020 754 2350

Parhain päin - Kirjoituksia elämästä, Jumalasta ja armosta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eero Huovinen
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 WSOY
Formaatti Sid. 304 s.

Parhain päin - Kirjoituksia elämästä, Jumalasta ja armosta

Emeritus-piispan kirjoituksia elämästä, Jumalasta ja armosta.

TAI
26,90 €

OVH: 36.00 €

Tuotenumero: 9789510427064

Saatavuus: Varastossa


Voiko johonkin parempaan uskoa vai voiko sitä vain toivoa?

Helsingin entisen piispan viisaita mutta maanläheisiä sanoja elämästä ja siitä, miten armon voi löytää pienistä ja suurista asioista.

"Pessismisti ja optimisti minussa taistelevat. Pessismistillä näyttää olevan enemmän perusteluja puolellaan. Silti taistelen sen puolesta, että viimeinen sana ei jäisi pahalle eikä Perkeleelle. Parhain päin, meni sitten syteen tai saveen."

Huovisen tekstit liikkuvat pienistä arkisista havainnoista laajempiin hengellisiin ympyröihin ja palaavat siihen mikä on lähellä. Hyvä löytyy pikemminkin muista ihmisistä kuin omasta minästä. Kirjasta heijastuu ihmettelevä elämänasenne, nöyryys itseä suurempien asioiden edessä ja armon monimerkityksinen läsnäolo: armo muita ihmisiä kohtaan ja armo, jonka saamme Jumalalta tekemättä mitään sen ansaitaksemme.

Eero Huovinen toimi Helsingin piispana 1991-2010 ja sitä ennen Helsingin yliopistossa dogmatiikan professorina. Hänen kirjoituksissaan on lämmintä viisautta, kirpeitä havaintoja ja omintakeista huumoria. Hänen saarnansa tunnetaan mukaansatempaavina ja rohkaisevina. Huovinen tunnetaan myös pohdiskelevana yhteiskunnallisena keskustelijana.         

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD Taizé-lauluja

CD Taizé-lauluja

20,00 €
Papin tunika naiselle trikooneulos

Papin tunika naiselle trikooneulos

88,00 €
Luther-sarjakuva

Luther-sarjakuva

7,90 €