Parasta on laulaa - Lauluja laulutaidottomille

17,90 € OVH: 19,90 €
Tilattavissa
SKU
9789516079472
Kuorolaulusta iloa elämään. Laulutaidottomien kuoroille sopivia lauluja nuotteineen. Laulut on valittu ja ryhmitelty siten, että kirja kulkee kehittyvän kuoron mukana pitkään. Kirjan helpoimmista lauluista on hyvä aloittaa, ja vaikeammat laulut tulevat mukaan taitojen karttuessa. Kirjassa on myös tukiaineistoa laulajille ja kuorojen vetäjille.

Laulaminen koskettaa ihmisen sisintä. Yhdessä laulaminen on kuitenkin meidän ajassamme kovin vähäistä. Moni kokee olevansa suorastaan laulutaidoton. Laulamisen rutiinin puuttuessa kynnys liittyä kuoroon voi olla korkea. Laulutaidottomille varta vasten perustetut kuorot pyrkivät paikkaamaan tätä puutetta. Parasta on laulaa sisältää laulutaidottomien kuoroille sopivia lauluja nuotteineen. Laulut on valittu ja ryhmitelty siten, että kirja kulkee kehittyvän kuoron mukana pitkään. Kirjan helpoimmista lauluista on hyvä aloittaa, ja vaikeammat laulut tulevat mukaan taitojen karttuessa. Ohjelmiston lisäksi kirjassa on tukiaineistoa laulajille ja kuorojen vetäjille.

Sirpa Lampinen on jyväskyläläinen kanttori ja laulukouluttaja. Hänellä on pitkä kokemus laulutaidottomien kuorojen vetämisestä.

Lisätietoja
Fyysinen koko 175x250mm
Kirjailija / Artisti Sirpa Lampinen (toim.)
Formaatti nid. 95s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Copyright 2019