Paavo on reilu kaveri

18,90 € OVH: 21,00 €
Varastossa
SKU
9789522880109
Paavo on reilu kaveri -kirjan kertomus auttaa lasta eläytymään toisen vaikeuksiin ja ymmärtämään, miten niihin kannattaa suhtautua.
Paavo on reilu kaveri -kirjan kertomus auttaa lasta eläytymään toisen vaikeuksiin ja ymmärtämään, miten niihin kannattaa suhtautua.


Herkko on toisinaan vallan mahdoton. Hän nahistelee muiden lasten kanssa ja käyttäytyy huonosti. Paavon mielestä se on kurjaa. Miksi ihmeessä Herkko aina rähinöi? Paavo on reilu kaveri ja myös Herkon juhliin, vaikka hän vähän jännitää, osaako Herkko olla ihmisiksi. Vähitellen Paavo kuitenkin huomaa, ettei Herkko oikeasti halua olla kurja kaveri. Raisu Herkkokin on lopulta tosi kiva, kun hänet vain pyytää reilusti mukaan leikkiin.


Paavo on reilu kaveri käsittelee kiusaamisen, omantunnon ja suvaitsevaisuuden teemoja. Ison fontin ja paksuhkojen sivujen ansiosta kirja soveltuu mainiosti myös juuri lukemaan oppineelle pienelle koululaiselle.


Belgialainen tekijäkaksikko Thierry Robberecht ja Philippe Goossens ovat julkaisseet lukuisia suosittuja lastenkirjoja tärkeistä teemoista. Suomeksi ovat ilmestyneet muun muassa Saara ja pikku kummitukset sekä Kiukkuhirviö.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Robberecht Thierry, Goossens Philippe
Formaatti sid. 28 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Lasten Keskus
Copyright 2019