Paavali Tarsolainen - Valtakunta etsii taistelijoita

9,00 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789518886603
Raamatun dramaattisimpia henkilöhistorioita on Paavalin elämäkerta, jonka vaiheista saamme lukea sieltä täältä Uudesta testamentista: Apostolien tekojen ohella Paavalin monista kirjeistä. Kirjassaan Paavali Tarsolainen Mailis Janatuinen kokoaa palaset yhdeksi jännittäväksi kokonaisuudeksi ja tarjoilee vastauksia moniin Paavalin elämää ja tinkimätöntä opetusta koskeviin kysymyksiin.
Raamatun dramaattisimpia henkilöhistorioita on Paavalin elämäkerta, jonka vaiheista saamme lukea sieltä täältä Uudesta testamentista: Apostolien tekojen ohella Paavalin monista kirjeistä. Kirjassaan Paavali Tarsolainen Mailis Janatuinen kokoaa palaset yhdeksi jännittäväksi kokonaisuudeksi. Miksi kristittyjen vihollisesta numero yksi tulikin kristinuskon hellittämätön levittäjä? Miten hän jaksoi kestää kivitykset ja muut ruumiilliset kuritukset? Miksi hän ei antanut opista tuumaakaan periksi? Entä mikä oli hänen suhteensa naissukupuoleen? Näihin ja moniin muihin Paavalin elämää ja tinkimätöntä opetusta koskeviin kysymyksiin Mailis Janatuinen tarjoilee vastauksia mukaansatempaavassa ja innoittavassa elämäkerrassa Paavali Tarsolainen.


Teologian maisteri, Japanin lähetyssaarnaaja Mailis Janatuinen on kirjoittanut useita Raamatun selitysteoksia. Paavali Tarsolainen on Janatuisen Valtakunta etsii taistelijoita -kirjasarjan kolmas teos. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Daavid (2010) sekä Elia Tisbeläinen (2011)

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Janatuinen Mailis
Formaatti sid. 214 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Perussanoma
Copyright 2019