• 020 754 2350

Pää auki! - Säkeitä nuorille

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulusto Riitta (toim.), Talvitie Virpi (kuvitus)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Lasten Keskus
Formaatti sid. 205 s.

Pää auki! - Säkeitä nuorille

Pää auki! on valikoima tuoreita runoja ja sanoituksia elämän kauneudesta ja rosoisuudesta nuorten iloksi, lohduksi ja rohkaisuksi huumoriakaan unohtamatta.
TAI
5,90 €
(31,95 €)

OVH: 35.50 €

Tuotenumero: 9789516278400

Saatavuus: Varastossa


Pää auki! on valikoima tuoreita runoja ja sanoituksia elämän kauneudesta ja rosoisuudesta nuorten iloksi, lohduksi ja rohkaisuksi huumoriakaan unohtamatta. Mukana on vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun suosikkirunoilijoita, kuten Tomi Kontio, Ilpo Tiihonen, Tommy Tabermann, Anni Sinnemäki ja Jarkko Martikainen sekä tunnettuja rocklyyrikoita Ismo Alangosta Maija Vilkkumaahan. Ja tietysti kirjasta löytyy myös Anu Kaipaisen Nuoruustango ja muita ikiklassikoita.


Pää auki! on runovalikoima palavista silmistä, fysiikantunneista, mopoista, aknesta, sinusta ja minusta, lyhyistä illoista, toivosta, totuuksista, suudelmista suulle ja tulevista vuosista.


Pää auki! –kirjan ovat toimittaneet kirjailija Tuula Korolainen sekä itsekin nuorille runoja kirjoittanut ja nuorten maailmaa tunteva erityisopettaja Riitta Tulusto. Virpi Talvitien hellyttävät, kauniit ja hullunhauskat kuvat tekevät kokoelmasta pienen taideteoksen. Sama kolmikko on tehnyt myös rakastetun ikääntyvien runoteoksen Pää tallella.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä