• 020 754 2350

Oy Ihminen Ab, elämisen jalo taito

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kaski Satu, Nevalainen Vesa
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Formaatti sid. 128 s.

Oy Ihminen Ab, elämisen jalo taito

Yksilöstä on tullut brändi, jonka julkisivua kiillotetaan monenlaisten valmentajien ja konsulttien voimin. Kirjassa Oy Ihminen Ab - Elämisen jalo taito tarkastellaan hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan?
TAI
8,90 €
(32,90 €)

OVH: 32.90 €

Tuotenumero: 9789522474193

Saatavuus: Varastossa


Yksilöstä on tullut brändi, jonka julkisivua kiillotetaan monenlaisten valmentajien ja konsulttien voimin. Satu Kaski ja Vesa Nevalainen tarkastelevat kirjassaan Oy Ihminen Ab - Elämisen jalo taito hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan?


Ihmiset ovat alkaneet ulkoistaa hyvinvointinsa erilaisille konsulteille, joita käytetään niin yksityiselämässä kuin työyhteisöjen ongelmiinkin. Mistä on kyse, kun normaaliarjesta ei enää selvitä omin avuin? Tällainen uusavuttomuus on luonut auttajien markkinat, ja näitä coacheja, konsultteja ja valmentajia onkin moneen makuun. Mutta mistä erottaa pätevä ammattilainen huuhaapuoskarista?


Kirjassa Oy Ihminen Ab tarkastellaan hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan? Oy Ihminen Ab opastaa käyttämään apua silloin, kun siitä on hyötyä, mutta ajattelemaan omilla aivoilla silloin, kun ulkopuolista apua ei tarvita tai siitä on haittaa.


Satu Kaski ja Vesa Nevalainen ovat psykologeja ja psykoterapeutteja. He ovat julkaisseet useita teoksia, joista yhdessä aiemmin teoksen Pessimisti ei pety (2011).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mistä ei voi puhua

Mistä ei voi puhua

18,90 €
Ars Sacra

Ars Sacra

152,10 €
Sofronios

Sofronios

28,70 €
Ruskeat tytöt

Ruskeat tytöt

26,90 €