• 020 754 2350

Oona ja Eetu päivä hoidossa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto (kuv.), Mervi Wäre
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Lasten Keskus
Formaatti sid. 23 s.

Oona ja Eetu päivä hoidossa

Ulkovaatteet naulakkoon, sisätossut jalkaan ja turvalelu kainaloon - päivä hoidossa voi alkaa!
  • Osta 20 hintaan 4,80 € /kpl ja säästä 40%
  • Osta 50 hintaan 4,50 € /kpl ja säästä 44%
  • Osta 100 hintaan 4,00 € /kpl ja säästä 50%
TAI
8,00 €

OVH: 14.90 €

Tuotenumero: 9789516278301

Saatavuus: Tilattavissa


Oona ja Eetu viettävät touhukkaan päivän päiväkodissa ulkoillen, syöden, leikkien, nukkuen - ja välillä kotiväkeä ikävöiden. Kirjassa kerrotaan, mitä päiväkodissa tapahtuu. Samalla käsitellään tunteita, joita lapsi kokee hoidossa kodin ulkopuolella. Ikäväkin voi päivän aikana yllättää pienen ihmisen. Lapsi selviää ikävästä, kun hän tietää ja luottaa siihen, että äiti tai isä tulee häntä noutamaan.

Päivähoidon aloittaminen on koko perheelle tärkeä elämänvaihe, joka herättää monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Kirjaa lukiessa aikuinen voi yhdessä lapsen kanssa tutustua uuteen tilanteeseen ja pohtia tuntemuksia, joita uuteen tilanteeseen liittyy. Lasten on helppo samaistua kirjan päähenkilöihin Oonaan ja Eetuun. Hellyttävät kuvat sekä selkeä ja hyväntuulinen teksti innostavat perheen pienimpiäkin tutkimaan ja keskustelemaan.

Kirja sopii luettavaksi niin kotona kuin päiväkodissa.


Maineikas, monia oppikirjasarjoja tehnyt opettaja, oppikirjailija Mervi Wäre eläytyy lapsen maailmaan lämmöllä ja huumorilla. Oona ja Eetu - Päivä hoidossa on Wäreen ensimmäinen pienille lapsille suunnattu kuvakirja.

Kuvittaja Katri Kirkkopelto on tehnyt useita kuva- ja oppikirjakuvituksia. Hänen herkkä, taidokas kynänjälkensä ihastuttaa niin lapsi- kuin aikuislukijaakin. Päivä hoidossa on ensimmäinen yhteinen kuvakirja tältä kokeneelta parivaljakolta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä