On vain äärettömän armollinen Jumala

23,90 €
Varastossa
SKU
9789525119015
Sanoja sydämelle Koillismaalta

Onko Jumala armollinen minulle? Miksi Jeesus kuoli ristinpuussa? Saanko minä anteeksi? Näihin kohti käyviin kysymyksiin ja moniin muihin ihmiselämän kysymyksiin On vain äärettömän armollinen Jumala -hartauskirja tarjoaa pohdintoja. Hartaudet seuraavat kirkkovuoden kulkua.

Kirjassa on 87 hartautta 41 kirjoittajan kirjoittamana.  Noin puolet kirjoituksista on julkaistu aiemmin Koillismaan paikallislehdissä Sanoja sydämelle -hartauspalstalla. Loput hartaustekstit on kirjoitettu nimenomaan julkaistavaa kirjaa varten. Kirjaan kootut hartaudet ovat keskenään hyvinkin erilaisia ja persoonallisia. Kirjan toteutuksessa ovat olleet mukana Pudasjärven, Taivalkosken, Kuusamon ja Posion seurakunnat. Kirjan kuvituksessa on käytetty Koillismaan seurakuntien kerholaisten ihastuttavia piirustuksia.

On vain äärettömän armollinen Jumala -kirjan tekstit auttavat löytämään näkökulmia Jumalan hyvyyteen, armoon ja rakkauteen. Kirjan hartaustekstit tuovat esille persoonallisella tavalla kristillisen uskon moninaisen rikkauden koillismaalaisesta näkökulmasta. Kirjoitukset voi nähdä kauniina kuvana eri tavalla ajattelevien ja uskovien koillismaalaisten yhteydestä, keskinäisestä kunnioituksesta ja uskon ytimestä.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Törmänen Tuomo (toim.)
Formaatti nid. 160 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Koillismaan rovastikunta
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kasvun voimaa
  Kasvun voimaa
  Tarjoushinta 5,00 € Norm. hinta 17,10 €
 2. Aadamista alkaen
  Aadamista alkaen
  Tarjoushinta 5,00 € Norm. hinta 25,00 €
 3. Rukous kantaa ja kannattaa aina
  Rukous kantaa ja kannattaa aina
  22,90 € OVH: 26,00 €
Copyright 2019