On vain äärettömän armollinen Jumala

Lisää kuvia

On vain äärettömän armollinen Jumala

Törmänen Tuomo (toim.)
Tuotenumero: 9789525119015

23,90 €
Sanoja sydämelle Koillismaalta
TAI

Saatavuus: Varastossa


Onko Jumala armollinen minulle? Miksi Jeesus kuoli ristinpuussa? Saanko minä anteeksi? Näihin kohti käyviin kysymyksiin ja moniin muihin ihmiselämän kysymyksiin On vain äärettömän armollinen Jumala -hartauskirja tarjoaa pohdintoja. Hartaudet seuraavat kirkkovuoden kulkua.

Kirjassa on 87 hartautta 41 kirjoittajan kirjoittamana.  Noin puolet kirjoituksista on julkaistu aiemmin Koillismaan paikallislehdissä Sanoja sydämelle -hartauspalstalla. Loput hartaustekstit on kirjoitettu nimenomaan julkaistavaa kirjaa varten. Kirjaan kootut hartaudet ovat keskenään hyvinkin erilaisia ja persoonallisia. Kirjan toteutuksessa ovat olleet mukana Pudasjärven, Taivalkosken, Kuusamon ja Posion seurakunnat. Kirjan kuvituksessa on käytetty Koillismaan seurakuntien kerholaisten ihastuttavia piirustuksia.

On vain äärettömän armollinen Jumala -kirjan tekstit auttavat löytämään näkökulmia Jumalan hyvyyteen, armoon ja rakkauteen. Kirjan hartaustekstit tuovat esille persoonallisella tavalla kristillisen uskon moninaisen rikkauden koillismaalaisesta näkökulmasta. Kirjoitukset voi nähdä kauniina kuvana eri tavalla ajattelevien ja uskovien koillismaalaisten yhteydestä, keskinäisestä kunnioituksesta ja uskon ytimestä.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Törmänen Tuomo (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Koillismaan rovastikunta
Formaatti nid. 160 s.