• 020 754 2350

Oikein kiltit

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Anna-Liisa Valtavaara
Julkaisuvuosi, julkaisija 2008 Kirjapaja
Formaatti nid. 245s

Oikein kiltit

Jatkoa lukijoita laajasti puhutelleelle Kiltteydestä kipeät -teokselle. Miten olla kiltti unohtamatta itseään?
TAI
9,00 €

OVH: 10.00 €

Tuotenumero: 9789516078048

Saatavuus: Tilattavissa


Kiltteydellä on kahdet kasvot: vääränlainen kiltteys kipeyttää ja uuvuttaa oman elämän, hyvä kiltteys luo hyvää sekä itselle että muille. 

Kirja on jatkoa lukijoita laajasti puhutelleelle Kiltteydestä kipeät -teokselle, josta monet ovat tunnistaneet itsensä ja uuvuttavan ongelmansa: jatkuvan miellyttämisen, riittämättömyyden tunteen, omien tarpeiden mitätöimisen ja elämättömän elämän. Oikein kiltit pohtii elämää näivettävän kiltteyden vaihtoehtoja. Tavoitteena ei ole tuhmuus, vaan hyvä, terve kiltteys. Sen edellytyksenä on itsensä arvostaminen ja se, että osaa olla kiltti itselleenkin. Se tarjoaa parhaat avaimet myös muiden huomioimiseen ja sopusointuiseen elämään. Oikean ja väärän, terveen ja sairastuttavan kiltteyden voi oppia erottamaan toisistaan. Se on tärkeää, jotta voi suuntautua hyvään kiltteyteen ja vahvistua siinä.

Mukana teoksessa on myös toivoa antavia muutos- ja selviytymistarinoita sekä ryhmässä tai yksin pohdittavia kysymyksiä oman muutoksen tueksi.

Anna-Liisa Valtavaara on teologi, kouluttaja ja suosittu puhuja eri puolilla Suomea. Hän on aiemmin kirjoittanut menestysteokset Kiltteydestä kipeät (2003) ja Ainako anteeksi (2005).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä