• 020 754 2350

Nupit kaakkoon - Musiikkitilaisuuden järjestäminen

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Jukka Jyrä
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti nid. 88 s

Nupit kaakkoon - Musiikkitilaisuuden järjestäminen

Opas musiikkitilaisuuden järjestäjälle. Kirja on hyödyllinen apuväline tilaisuuksien järjestämisestä vastuussa oleville, kuten nuorisotyöntekijöille sekä musiikki- ja kulttuuritoiminnasta vastaaville. Se sopii sekä aloittelevalle tilaisuudenjärjestäjälle että kokeneelle konkarille.
TAI
6,00 €

OVH: 17.90 €

Tuotenumero: 9789522471413

Saatavuus: Varastossa


Nupit kaakkoon on opas musiikkitilaisuuden järjestäjälle. Mitkä asiat pitää ottaa huomioon erilaisten tilaisuuksien paikkaa ja ajankohtaa mietittäessä? Kuinka yhteydenpito ja yhteistyö esiintyjän kanssa hoidetaan? Millaisia lupia tarvitaan? Kuinka turvallisuusasiat järjestetään? Miten äänentoisto ja muu tilaisuuden vaatima tekniikka hoituvat? Miten asioidaan Teoston kanssa?


Musiikkitilaisuuksia järjestävät kaupallisten toimijoiden lisäksi seurakunnat, kunnat ja erilaiset järjestöt. Nupit kaakkoon -kirja on hyödyllinen apuväline tilaisuuksien järjestämisestä vastuussa oleville, kuten nuorisotyöntekijöille sekä musiikki- ja kulttuuritoiminnasta vastaaville. Se sopii sekä aloittelevalle tilaisuudenjärjestäjälle että kokeneelle konkarille.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Virikkeitä Lasten virteen

Virikkeitä Lasten virteen

8,00 €
Ilonpesä, ohjaajan opas + CD

Ilonpesä, ohjaajan opas + CD

53,55 €
Supersankariraamattu

Supersankariraamattu

8,50 €

Norm. hinta 19,80 €

Luther-sarjakuva

Luther-sarjakuva

6,90 €

Norm. hinta 15,00 €