Nupit kaakkoon. Musiikkitilaisuuden järj

Lisää kuvia

Nupit kaakkoon. Musiikkitilaisuuden järj

Jyrä Jukka
Tuotenumero: 9789522471413

6,00 €

OVH: 17.90 €

Opas musiikkitilaisuuden järjestäjälle. Kirja on hyödyllinen apuväline tilaisuuksien järjestämisestä vastuussa oleville, kuten nuorisotyöntekijöille sekä musiikki- ja kulttuuritoiminnasta vastaaville. Se sopii sekä aloittelevalle tilaisuudenjärjestäjälle että kokeneelle konkarille.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Nupit kaakkoon on opas musiikkitilaisuuden järjestäjälle. Mitkä asiat pitää ottaa huomioon erilaisten tilaisuuksien paikkaa ja ajankohtaa mietittäessä? Kuinka yhteydenpito ja yhteistyö esiintyjän kanssa hoidetaan? Millaisia lupia tarvitaan? Kuinka turvallisuusasiat järjestetään? Miten äänentoisto ja muu tilaisuuden vaatima tekniikka hoituvat? Miten asioidaan Teoston kanssa?


Musiikkitilaisuuksia järjestävät kaupallisten toimijoiden lisäksi seurakunnat, kunnat ja erilaiset järjestöt. Nupit kaakkoon -kirja on hyödyllinen apuväline tilaisuuksien järjestämisestä vastuussa oleville, kuten nuorisotyöntekijöille sekä musiikki- ja kulttuuritoiminnasta vastaaville. Se sopii sekä aloittelevalle tilaisuudenjärjestäjälle että kokeneelle konkarille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Jyrä Jukka
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti nid. 88 s