• 020 754 2350

Narsisti, parisuhteessa,työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

Lisää kuvia

Narsisti, parisuhteessa,työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

Salo Markku
Tuotenumero: 9789524925495

17,90 €

OVH: 19.90 €

Narsisti piinaa - miten selviytyä?
TAI

Saatavuus: Varastossa


Narsistisesti häiriöiset ihmiset työllistävät merkittävästi sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeeksi ja pyrkii häikäilemättä käyttämään näitä kiusaamisen välineinä ja omien epäoikeutettujen etujensa ajamiseen. Näin narsisti paitsi tekee uhriensa elämästä helvettiä, myös aiheuttaa ajanhukkaa ja turhia kuluja vastapuolelle ja yhteiskunnalle.


Asianajaja Markku Salo on toiminut asianajotehtävissä 30 vuotta ja niistä viimeisen kymmenen vuoden aikana hoitanut noin 500 oikeusjuttua, joissa vastapuoli on hänen asiakkaidensa arvioden mukaan ollut narsisti. Suurin osa jutuista liittyy lapsiin tai pari- ja perhesuhteisiin. Häiriöisten temmellyskenttänä on usein myös työpaikka, jossa he kiusaavat alaisiaan tai työtovereitaan. Myös naapuruus voi olla piinallista, jos viereisin pientalon asukas on mahdoton ihminen.


Narisisti-kirjassa on pääosin uusia teemoja, joita ei ole käsitelty tekijän aiemmin julkaistussa teoksessa. Markku Salo kirjoittaa muun muassa siitä, miten narsisti käyttäytyy oikeussalissa, miten hän kiusa läheisiään kotona ja kuinka hän kohtelee lapsiaan nujertaakseen puolisonsa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Salo Markku
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Minerva
Formaatti sid. 319 s.