• 020 754 2350

Muutakin kuin numeroita - Vanhemisen taidosta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kaija Maria Junkkari, Lari Junkkari
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti Sid. 176 s.

Muutakin kuin numeroita - Vanhemisen taidosta

Kirjassa pohditaan iän karttumisen herättämiä kysymyksiä.

TAI
25,90 €

OVH: 31.90 €

Tuotenumero: 9789522887436

Saatavuus: Varastossa


Määritteleekö ikä sinua, vai annatko itse iällesi merkityksen?

Kuudenkymmenen ikävuoden ympärillä oman elämän kokemuksia ja valintoja aletaan arvioida usein uudelleen. Vanhemeninen nousee uudella tavalla mieleen, vaikkei itseään vielä mieltäisikään vanhaksi.

Kaija Maria ja Lari Junkkarin teos on ajatuksia herättävä, elämänmakuinen matka noihin muutoksen vuosiin. Vanheta voi monella tavalla, mutta joka väittää, että ikä on vain numeroita, on väärässä. Jotakin tärkeää jää silloin oivaltamatta, sillä ymmärrys elämän rajallisuudesta ja rikkaudesta kutsuu meitä tarkastelemaan menneisyyttämme ja elämämme suuntaa nyt ja tulevaisuudessa.

Elämänpolkumme, pelkomme ja toiveemme, mutta myös ympäröivän kulttuurin käsitykset ja sukupolvemme kokemukset vaikuttavat siihen, kuinka kohtaamme oman vanhenemisemme.

Junkkarit ovat suosittuja kouluttajia, luennoitsijoita ja kirjailijoita. He ovat työskennelleet terapian ja työnohjauksen alueilla. He ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja teoksia muun muassa elämänkaareen ja ihmissuhteisiin liittyvistä kysymyksistä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä