• 020 754 2350

Murtumaton - Jännittävä selviytymistarina toisesta maailmansodasta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hillenbrand Laura
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Päivä Oy
Formaatti sid. 542 s.

Murtumaton - Jännittävä selviytymistarina toisesta maailmansodasta

Murtumaton on jännittävä selviytymistarina toisesta maailmansodasta.

TAI
35,90 €

OVH: 39.00 €

Tuotenumero: 9789524757249

Saatavuus: Varastossa


Eräänä toukokuisena iltapäivänä vuonna 1943 Amerikan ilmavoimien pommikone putosi Tyyneenmereen ja katosi. Sitten pintaan pulpahtivat nuoren lentosotilaan kasvot. Hän oli koneen pommittaja, joka taisteli nyt hengestään. Alkoi toisen maailmansodan erikoisimmista selviytymistarinoista.

Mies oli Louis Zamperini. Poikavuosinaan hän oli rötöstellyt, nuoruudessaan hän oli kanavoinut kapinansa juoksemiseen. Hän oli kilpaillut Berliinin olympialaisissa vuonna 1936. Mutta sodan puhjettua juoksijasta tuli ilmavoimien mies, ja lopulta hän päätyi kohtalokkaalle lennolleen.

Zamperini ajelehti pelastuslaulatta uskomattomat 3200 kilometriä. Paahtava aurinko, vaanivat hait, nälkä ja jano eivät saaneet miestä lannistumaan. Mutta pahempaa oli tulossa. Jouduttuaan japanilaisten vangiksi Louis Zamperini ajautui monta kertaa murtumispisteeseen.

Jäljet alkoivat näkyä sodan jälkeen. Sitkeä katkeruus myrkytti, ja hänestä tuli ihmisraunio. Juominen helpotti hetkeksi, mutta haavoja se ei parantanut. Kohtaaminen evankelista Billy Grahamin kanssa merkitsi käännettä miehen elämässä.

Laura Hillenbrand on amerikkalainen kirjailija ja toimittaja, joka tunnetaan siitä, että hän kertoo todellisesta elämästä vakuuttavasti ja vahvasti. Hänen kirjansa perustuvat laajaan tutkimustyöhön ja lukemattomiin haastatteluihin. Hillenbrandin taitavassa käsittelyssä lähdeaineisto muuntuu sujuvaksi kerronnaksi, jossa jännite kantaa loppuun asti ja josta paljastuu suuri sanoma.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kastanjavuorten kylä

Kastanjavuorten kylä

17,19 €
Kaksi naista yksi usko, pokkari

Kaksi naista yksi usko, pokkari

9,00 €
Katujen Jumala

Katujen Jumala

26,10 €
Naisvoimaa Tansaniasta

Naisvoimaa Tansaniasta

26,10 €