• 020 754 2350

Minun Valamoni - Tarinoita luostarista

Lisää kuvia

Minun Valamoni - Tarinoita luostarista

Holmberg Annina, Löytty Olli, West Taina
Tuotenumero: 9789522887528

28,90 €

OVH: 34.90 €

Toistakymmentä Valamon asukasta ja kävijää kertoo, mitä luostari heille merkitsee, millaisia ovia se on heidän elämässään avannut ja sulkenut.

TAI

Saatavuus: Varastossa


Minun Valamoni avaa uusia reittejä luostariin. Valamo tarjoaa joillekin kodin ja elämäntavan, toisille lepopaikan ja hengähdystauon.

Kirjassa toistakymmentä Valamon asukasta ja kävijää kertoo, mitä luostari on heidän elämässään merkinnyt. Kirjoittajissa on niin näyttelijöitä ja muita taiteilijoita kuin tutkijoita ja opiskelijoita. Kirjan toimittajat ovat itsekin kuunnelleet "kuusikujan kuiskintaa", värikkäitä tarinoita vuosikymmenten varrelta: Miksi talkoolainen lauloi yöllä kirkon katolla? Nauretaanko Valamossa televisiosketseille? Miten Collianderien perintö näkyy tänä päivänä?

Luostarin kuva-albumista poimitut värivalokuvat rytmittävät teosta.

Annina Holmberg on helsinkiläinen kirjailija ja käsikirjoittaja, ortodoksi ja Valamon kävijä vuodesta 1984. Tamperelainen Olli Löytty on dosentti, kirjallisuudentutkija ja tietokirjailija. Taina West on helsinkiläinen toimittaja ja käsikirjoittaja sekä aloitteleva ortodoksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Holmberg Annina, Löytty Olli, West Taina
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Saatavuus Saatavana.
Formaatti sid 208 s.