Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun

Lisää kuvia

Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun

Hellsten Tommy, Tuomikoski Tiina
Tuotenumero: 9789522887153

9,90 €

OVH: 11.00 €

Viimeistään silloin, kun elämä ajautuu umpikujaan, on aika lähteä tutustumismatkalle itseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä kasvaa aikuiseksi.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun on kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin ja Ihminen tavattavissa -mentori Tiina Tuomikosken toimittama aikuiseksi kasvamisen opas:

Kannamme mukanamme varhain omaksumiamme toimintamalleja ja käsitystä itsestämme. Käsittelemättä jääneet haavat voivat kapeuttaa elämäämme. Yksi pakenee töihin, toinen avaa pullon, kolmas ripustautuu kumppaniin. Olenko tämä todella minä?

Viimeistään silloin, kun elämä ajautuu umpikujaan, on aika lähteä tutustumismatkalle itseen. Minuiksi - kirjassa joukko rohkeita ihmisiä kertoo oman muutostarinansa ja terapeutti Tommy Hellsten avaa näiden kokemusten pohjalta yksilön kasvun keskeisiä teemoja: riippuvuuden anatomiaa, häpeän ilmenemismuotoja ja rakkauden merkitystä. Minuiksi kertoo löytöretkestä, jolla kipeät takaiskut vuorottelevat huumaavien oivalluksen hetkien ja itsestä vastuun ottamisen hetkien kanssa. Koskaan ei ole liian myöhäistä kasvaa aikuiseksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hellsten Tommy, Tuomikoski Tiina
Fyysinen koko 180 mm x 110 mm x 14 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti nid. 183 s.