• 020 754 2350

Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hellsten Tommy - Tuomikoski Tiina (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 183 s.

Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun

Viimeistään silloin, kun elämä ajautuu umpikujaan, on aika lähteä tutustumismatkalle itseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä kasvaa aikuiseksi.
TAI
24,50 €

OVH: 28.90 €

Tuotenumero: 9789522885319

Saatavuus: Varastossa


Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun on kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin ja Ihminen tavattavissa -mentori Tiina Tuomikosken toimittama aikuiseksi kasvamisen opas:

Kannamme mukanamme varhain omaksumiamme toimintamalleja ja käsitystä itsestämme. Käsittelemättä jääneet haavat voivat kapeuttaa elämäämme. Yksi pakenee töihin, toinen avaa pullon, kolmas ripustautuu kumppaniin. Olenko tämä todella minä?

Viimeistään silloin, kun elämä ajautuu umpikujaan, on aika lähteä tutustumismatkalle itseen. Minuiksi - kirjassa joukko rohkeita ihmisiä kertoo oman muutostarinansa ja terapeutti Tommy Hellsten avaa näiden kokemusten pohjalta yksilön kasvun keskeisiä teemoja: riippuvuuden anatomiaa, häpeän ilmenemismuotoja ja rakkauden merkitystä. Minuiksi kertoo löytöretkestä, jolla kipeät takaiskut vuorottelevat huumaavien oivalluksen hetkien ja itsestä vastuun ottamisen hetkien kanssa. Koskaan ei ole liian myöhäistä kasvaa aikuiseksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kotona kristinuskossa

Kotona kristinuskossa

27,80 €
Tunnustuskirja

Tunnustuskirja

22,50 €
Jeesus Nasaretilainen,  nid.

Jeesus Nasaretilainen, nid.

9,00 €
Jeesus ja elämisen taito

Jeesus ja elämisen taito

14,31 €
Oivallusten kynnyksellä

Oivallusten kynnyksellä

25,10 €