• 020 754 2350

Mieluinen miniä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Vainikainen Tuula
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 WSOY
Formaatti sid. 304 s.

Mieluinen miniä

Mieluinen miniä -kirjassa pohditaan, millaista on olla miniä: vaimo, äiti, anopin arvioivan katseen kohde tai tervetullut perheenjäsen?
TAI
28,80 €

OVH: 35.00 €

Tuotenumero: 9789510395066

Saatavuus: Varastossa


Mieluinen miniä -kirjassa pohditaan, millaista on olla miniä: vaimo, äiti, anopin arvioivan katseen kohde tai tervetullut perheenjäsen? Mieluinen miniä -kirjassa kuvataan miniöiden arkea eri ajoilta maalaistaloista suurkaupunkeihin, meillä ja muualla.


Kirjassa puhuvat kaupunkien uraäidit, maalaistalojen emännät, useamman anopin miniät, Suomeen naidut maahanmuuttajat ja suomalaiset miniät maailmalla. Rakentavaan yhteiseloon kannustavassa kirjassa ollaan miniänä eri elämänvaiheissa ja koetetaan elää ihmisiksi kahden sukupolven naiset yhteisen nimittäjänsä, pojan ja puolison, kanssa. Tosielämän tarinoiden lisäksi miniyyttä tarkastellaan myös tutkimusten ja tunnettujen romaanien kautta.


Tuula Vainikainen on anopiton miniä ja tuore tupla-anoppi. Vainikainen on tutkaillut naisten perhe- ja ihmissuhteita myös kirjoissa Äidit ja aikuiset tyttäret (2009) ja Tyhjenevä pesä, täysi sydän (2011).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä