• 020 754 2350

Miehen askelissa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Junkkaala, Eero
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kustannus Oy Uusi tie
Formaatti nid. 171 s.

Miehen askelissa

Eero Junkkaala kirjoittaa miehen sielunelämästä suomalaisille miehille. Tosin ei siitäkään suurta haittaa ole, jos kirja päätyy naisten käsiin.
TAI
7,90 €

OVH: 25.90 €

Tuotenumero: 9789516195660

Saatavuus: Varastossa


Kouluttaja, kirjailija, TT, Eero Junkkaala pohtii uusimmassa kirjassaan miehen sielun liikkeitä. Elämän mittaisella matkalla mies oppii itsestään ja naisesta, Jumalastakin.

Kirjan esipuhe:

Suomalaisille miehille kirjoitettuja kirjoja ei ole liikaa. Siksi kannatti kirjoittaa vielä yksi. Miehet tosin eivät ole kovin hyviä lukemaan ja tässäkin on se vaara, että tämä joutuu naisten käsiin. Tosin siitä ei olisi suurta haittaa, sillä oppisivat samalla hiukan paremmin ymmärtämään miehen sielunelämää.

Tämä on siis kirja miehen sielunelämästä, sikäli kuin miehellä sellaista on. Lisäksi kirjoitan naisista, autoista, juoksemisesta, uskosta, kirkosta ja Jumalasta. Näiden teemojen kanssa edelleen painiskelen.

Kuten edellisissäkin kirjoissani, olen tässäkin aika henkilökohtainen. Siitä on se etu, että joku voi löytää itsestään samoja piirteitä ja huomata tehneensä samoja mokauksia. Se voi olla myös haitta, sillä kenenkään kokemukset eivät ole aivan yleispäteviä ja omasta itsestä puhuminen voi tuntua ärsyttävältä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avio-onnea kaikilla mausteilla

Avio-onnea kaikilla mausteilla

18,00 €
Seikkailuun isän kanssa

Seikkailuun isän kanssa

13,90 €
Pietarin poluilla

Pietarin poluilla

5,00 €
Laululinnun saarella

Laululinnun saarella

6,90 €

Norm. hinta 22,80 €

Mannaa Jumalan lapsille

Mannaa Jumalan lapsille

12,90 €