• 020 754 2350

Meidän jumis

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kuula Kari
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti nid. 133 s

Meidän jumis

Tarjous (norm. 17,90). Erinomainen apuväline nuorten jumalanpalveluksen järjestäjille – papeille, kanttoreille ja nuorisotyönohjaajille. Kirjaan on koottu vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka jumalanpalvelus erilaisissa nuoriso- ja rippikoulutyön tilanteissa kannattaa toteuttaa.
TAI
16,10 €

OVH: 17.90 €

Tuotenumero: 9789522471482

Saatavuus: Tilattavissa


Meidän jumis on erinomainen apuväline nuorten jumalanpalveluksen järjestäjille – papeille, kanttoreille ja nuorisotyönohjaajille. Kirjaan on koottu vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka jumalanpalvelus erilaisissa nuoriso- ja rippikoulutyön tilanteissa kannattaa toteuttaa.


Kirjassa olevat jumalanpalveluksen eri osia kuvaavat tekstit antavat tukea jumalanpalveluskasvatuksen toteuttamiseen. Ne avaavat raikkaalla tavalla jumalanpalveluksen sisältöä ja jumalanpalvelukseen liittyviä uskonkysymyksiä. Samalla ne kannustavat tekemään jumalanpalveluksesta ”meidän jumiksen”, koko porukan yhteisen asian.


Teologian tohtori Kari Kuula on kuopiolainen pappi ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja Raamatusta ja kristinuskosta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä