• 020 754 2350

Matkalla kirkkovuoteen

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hakkarainen Kaarina, Rae Tarja
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Lasten Keskus
Formaatti Kierresid.

Matkalla kirkkovuoteen

Raamatun kerrontaan suunniteltu apuväline, jonka kertomuksia voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa.
TAI
53,10 €

OVH: 62.00 €

Tuotenumero: 9789522882004

Saatavuus: Tilattavissa


Matkalla kirkkovuoteen - Kuvakertomuksia Jeesuksesta on monikäyttöinen apuväline Raamatun kerrontaan. Kirjan kymmenen kuvasarjaa Jeesuksen elämästä johdattavat matkaa kirkkovuoden pyhien teemoihin adventista helluntaihin. Kuhunkin kuvaan liittyy lyhyt teksti oman kerronnan tueksi. Matkalla kirkkovuoteen-kirjan selkeä nelivärikuvitus kiinnittää kuulijan huomion ja auttaa seuraamaan kertomuksen etenemistä. Kookkaat kuvat toimivat myös isommassakin tilassa.

Matkalla kirkkovuoteen -kirjan kertomukset sopivat opetus- ja hartausmateriaaliksi kaikenikäisille. Niitä voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kuvista saa myös virikkeitä yhteiseen ihmettelyyn ja keskustelutuokioihin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Raamattuleikki

Raamattuleikki

26,90 €
Liikuttava rukous

Liikuttava rukous

16,90 €
Lasten oma vuosikirja

Lasten oma vuosikirja

29,25 €
Salaisuuslaatikko 2

Salaisuuslaatikko 2

20,70 €
Pikku piltin Raamattu ja rukouksia

Pikku piltin Raamattu ja rukouksia

16,50 €