Matkalla kirkkovuoteen

Lisää kuvia

Matkalla kirkkovuoteen

Hakkarainen Kaarina, Rae Tarja
Tuotenumero: 9789522882004

53,10 €

OVH: 62.00 €

Raamatun kerrontaan suunniteltu apuväline, jonka kertomuksia voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Matkalla kirkkovuoteen - Kuvakertomuksia Jeesuksesta on monikäyttöinen apuväline Raamatun kerrontaan. Kirjan kymmenen kuvasarjaa Jeesuksen elämästä johdattavat matkaa kirkkovuoden pyhien teemoihin adventista helluntaihin. Kuhunkin kuvaan liittyy lyhyt teksti oman kerronnan tueksi. Matkalla kirkkovuoteen-kirjan selkeä nelivärikuvitus kiinnittää kuulijan huomion ja auttaa seuraamaan kertomuksen etenemistä. Kookkaat kuvat toimivat myös isommassakin tilassa.

Matkalla kirkkovuoteen -kirjan kertomukset sopivat opetus- ja hartausmateriaaliksi kaikenikäisille. Niitä voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kuvista saa myös virikkeitä yhteiseen ihmettelyyn ja keskustelutuokioihin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hakkarainen Kaarina, Rae Tarja
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Lasten Keskus
Formaatti Kierresid.