Marjareissu - Kertomuksia muistelun tueksi

Lisää kuvia

Marjareissu - Kertomuksia muistelun tueksi

Sihvonen Matti
Tuotenumero: 9789522881748

22,40 €

OVH: 24.90 €

Muistisairauden alkuvaiheessa muistelu ja muistoista keskusteleminen toimivat lääkkeettömänä hoitona. Marjareissu-kirjassa emerituspiispa Matti Sihvosen tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Muistisairauden alkuvaiheessa muistelu ja muistoista keskusteleminen toimivat lääkkeettömänä hoitona. Marjareissu-kirjassa emerituspiispa Matti Sihvosen tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia – marjareissuille, kalaretkille, joulukirkkoon ja mummolan ruokapöydän ääreen.


Marjareissu-kirjan kerronta on täynnä lempeää lumoa. Murheitakaan ei kuitenkaan kielletä. Tarinoiden viitekehys on hengellinen ja perinteitä kunnioittava.


Marjareissu-kirjan selkeiden ja lämminhenkisten tarinoiden loppuun on koottu virike-ehdotuksia, jotka auttavat pääsemään kosketuksiin omien muistojen kanssa.


Kun väestö vanhenee, muistisairaudet lisääntyvät. Yksi lääkkeettömän hoidon muoto sairauden alkuvaiheessa on muistelu ja muistoista keskusteleminen. Apuna voi silloin olla viisas tarina. Marjareissu-kirjan saatesanat on kirjoittanut terveystieteiden tohtori Merja Mäkisalo-Ropponen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Sihvonen Matti
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid.