• 020 754 2350

Luota, luovu ja lennä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Blomster, Salme
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Päivä
Formaatti sid. 205 s.

Luota, luovu ja lennä

Salme Blomster kuvailee teoksessaan Luota, luovu ja lennä kuinka jokaisessa meissä on kaksi identiteettiä: valheminuus ja todellinen minuus. Näistä edellinen on maailman aikaansaannosta ja jälkimmäinen se, jollaisiksi meidät on tarkoitettu. Kasvussa ja uudistumisessa tärkeintä on luja luottamus siihen, että elämä kannattelee.
TAI
25,20 €

OVH: 28.00 €

Tuotenumero: 9789524757096

Saatavuus: Varastossa


Salme Blomster kuvailee teoksessaan Luota, luovu ja lennä kuinka jokaisessa meissä on kaksi identiteettiä: valheminuus ja todellinen minuus. Näistä edellinen on maailman aikaansaannosta ja jälkimmäinen se, jollaisiksi meidät on tarkoitettu. Kasvussa ja uudistumisessa tärkeintä on luja luottamus siihen, että elämä kannattelee. Vain tällöin uskallamme irtautua tukahduttavista malleista ja siirtyä valheesta totuuteen. Luottamus tarkoittaa uskoa ja toivoa myös silloin, kun toivoa ei näy.

Luottamuksen lisäksi uudistuminen vaatii luopumista. Toisinaan osaamme luopua asioista oma-aloitteisesti mutta joskus se on ainoa vaihtoehto. Luopuminen on kuitenkin osa vapautumiseen johtavaa tietä: kahleemme irtovat ja pystymme lentämään - sillä lentämään meidät on kutsuttu.

Salme Blomsterilta on ilmestynyt Päivän julkaisemina myös Kärsimys (2010) ja Rukousmatka minuuteen (2006)

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toiveena sisäinen paraneminen

Toiveena sisäinen paraneminen

16,65 €
Taakkojen kantaja vai ilmiantaja

Taakkojen kantaja vai ilmiantaja

50,40 €
Luota, aavista - Sanoja hiljaisuuden polulta

Luota, aavista - Sanoja hiljaisuuden polulta

9,90 €

Norm. hinta 25,90 €

Hyvän mielen taidot

Hyvän mielen taidot

33,30 €