• 020 754 2350

Liikuttava seurakunta

Lisää kuvia

Liikuttava seurakunta

Helle-Lahti Eeva-Liisa
Tuotenumero: 9789522880932

23,40 €

OVH: 26.00 €

Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu fyysinen ulottuvuus. Kristinuskon historiassa tämä tosiseikka on usein sivuutettu, vaikka kristinuskon ydin on vahvan ruumiillinen. Liikuttava seurakunta kannustaa seurakuntaa kohtaamaan lähimmäinen kehollisena ja liikkuvana olentona.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu fyysinen ulottuvuus. Kristinuskon historiassa tämä tosiseikka on usein sivuutettu, vaikka kristinuskon ydin on vahvan ruumiillinen: Kristus syntyi ihmiseksi tähän maailmaan. Liikuttava seurakunta muistuttaa, että ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.


Liikuttava seurakunta kannustaa seurakunnan jäseniä ja työntekijöitä kohtaamaan lähimmäinen kehollisena ja liikkuvana olentona sekä tarjoaa esimerkkejä siitä, kuinka seurakunnat liikuttavat eri puolilla Suomea.


Liikuttava seurakunta -kirjan monet vinkit auttavat käyttämään kehollisuutta kirkon työn välineenä. Samalla haastetaan seurakuntia mukaan talkoisiin, joilla pyritään aktivoimaan ihmisiä ja näin edesauttamaan heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kirjassa on valokuvakuvitus.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Helle-Lahti Eeva-Liisa
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Kirjapaja
Formaatti nid. 134 s.