• 020 754 2350

Lichterbögen - Valonsäteitä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kuehn-Velten Jessika, Laine Annukka
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Heiner Labonde Verlag
Formaatti sid. 64 s.

Lichterbögen - Valonsäteitä

Lichterbögen – Valonsäteitä on suomalais-saksalaisen yhteistyön tuloksena syntynyt kaunis runo- ja kuvateos, joka tuo toivoa talven pimeyteen. Runot ja kuvat sijoittuvat adventin aikaan, mutta ne kertovat koskettavasti trauman ja väkivallan kokemuksista ja antavat aina myös toivoa ja uskoa.
TAI
9,90 €

OVH: 16.80 €

Tuotenumero: 9783937507415

Saatavuus: Varastossa


Lichterbögen – Valonsäteitä on suomalais-saksalaisen yhteistyön tuloksena syntynyt kaunis runo- ja kuvateos, joka tuo toivoa talven pimeyteen.


Jessika Kuehn-Velten toimii lasten psykoterapeuttina Saksan lastensuojeluliitossa ja kirjailijana Saksan Reininmaalla.


Annukka Laine asuu ja työskentelee taidemaalarina Tampereen seudulla. Laineen taiteen ydintä ovat suomalaiset maisemat ja niiden omalaatuinen valoisuus, mutta myös uskonnolliset aiheet, jotka syntyvät syvästä uskosta Jumalan rakkauteen ja toivosta Kristuksessa.


Lichterbögen – Valonsäteitä -kirjan runot ja kuvat ovat useimmiten syntyneet toisistaan riippumatta. Jotkin töistä ovat kuitenkin syntyneet taiteilijoiden yhteistyössä ja kuvastavat heidän keskinäistä ystävyyttään. Runojen suomennostyön ovat tehneet Martina Natunen, Anna Karhu ja Kirsti Pellander.


Lichterbögen – Valonsäteitä -kirjan runot ja kuvat sijoittuvat adventin aikaan, mutta ne kertovat koskettavasti trauman ja väkivallan kokemuksista ja antavat aina myös toivoa ja uskoa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä