• 020 754 2350

Lasten oma vuosikirja

Lisää kuvia

Lasten oma vuosikirja

Korolainen Tuula, Tulusto Riitta, Hurme Maija (kuv.)
Tuotenumero: 9789522881472

29,25 €

OVH: 32.50 €

Lasten oma vuosikirja esittelee kuukausittain vuoden juhla-, liputus- ja merkkipäivät taustoineen ja tapoineen lastenomaisesti saduilla, kertomuksilla, runoilla, herkkuresepteillä ja askarteluvinkeillä höystettynä. Kalenteriin merkittyjen päivien lisäksi mukana on suurimpien vähemmistöjemme ja maahanmuuttajaryhmiemme juhlat.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Miksi lippu liehuu tänään? Kuka keksi äitienpäivän? Miksi pääsiäisenä syödään munia ja Runebergin päivänä torttua? Onko venäläisillä joulupukkia? Ja mikä ihme on hanukka?

Lasten oma vuosikirja esittelee kuukausittain vuoden juhla-, liputus- ja merkkipäivät taustoineen ja tapoineen lapsentajuisesti saduilla, kertomuksilla, runoilla, herkkuresepteillä ja askarteluvinkeillä höystettynä. Kalenteriin merkittyjen päivien lisäksi mukana on suurimpien vähemmistöjemme ja maahanmuuttajaryhmiemme juhlat. Lasten oma vuosikirja nostaa esiin myös lapsia kiinnostavia teemapäiviä, kuten maailman eläinten päivä ja kansainvälinen nallepäivä.


Lasten oma vuosikirja on syntynyt lastentenkirjailija Tuula Korolaisen ja tietokirjailija Riitta Tuluston yhteistyönä. Kirjan nelivärikuvituksesta vastaa graafinen suunnittelija ja kuvittaja Maija Hurme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulusto Riitta, Hurme Maija (kuv.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Lasten Keskus
Formaatti sid. 180 s.