Lähellä ihmistä - Sielunhoidon opas

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524758307

Käytännönläheinen opas sielunhoidosta ja sisäisestä hyvinvoinnista.

Petri Välimäki on kohdannut valtakunnallisessa auttamistyössään paljon särkyneitä ihmisiä. Samalla on käynyt ilmeiseksi, etteivät yhteiskunnan resurssit aina riitä. Tarvitaan laajempaa näkemystä ja käytännöllistä opetusta erilaisista auttamisen tavoista.

Lähellä ihmistä - Sielunhoidon opas on tarkoitettu sekä ammattinsa puolesta auttavien avuksi että aivan tavallisille välittäville ihmisille, vierelläkulkijoille. Se sopii hyvin myös niille, jotka etsivät rakentavia ja hoitavia näköaloja omaan elämäänsä. Kirjassa käsitelläänkin monia ajassamme erityisen yleisiä ongelmia ja haasteita. Sitä voi käyttää myös käsikirjana sielunhoito- ja terapiatyössä.

Aiheita käsitellään aina kahdesta näkökulmasta: miten voimme oppia ymmärtämään ja auttamaan apua tarvitsevaa sekä missä kohdin tarvitsemme itsekin parantumista ja tukea. Kirja käsittelee monipuolisesti myös yleisimpiä psykoterapian muotoja sekä sielunhoidon suhdetta niihin ja muihin nykyaikaisiin auttamistapoihin.

Petri Välimäki on toiminut yli kaksikymmentä vuotta auttamistyössä, mm. Kriisipalveluyhdistyksessä ja seurakunnissa. Monille hän on tuttu myös Armon kalliolla -televisio-ohjelmista ja Armoterapiaa-radio-ohjelmista. Yhdessä vaimonsa Mariannen kanssa hän on kirjoittanut useita sielunhoidollisia kirjoja. Nykyään hän toimii sielunhoitoon ja varustaviin koulutuksiin erikoistuneen Perheniemen evankelisen opiston rehtorina.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Petri Välimäki
Formaatti Nid. 399s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2. painos 2016 Päivä
Copyright 2019