• 020 754 2350

Lähdön aika

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Huovinen Eero
Julkaisuvuosi, julkaisija 3. painos 2011 WSOY
Formaatti sid. 346 s.

Lähdön aika

Lähdön aika -teos on ainutlaatuinen näköalapaikka piispan monipuoliseen toimenkuvaan kotikentällä ja kansainvälisissä tehtävissä.
TAI
18,00 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789510383506

Saatavuus: Varastossa


Lähdön aika -teos on ainutlaatuinen näköalapaikka piispan monipuoliseen toimenkuvaan kotikentällä ja kansainvälisissä tehtävissä. Viimeisenä työvuotenaan suomalaiste hyvin tuntema Eero Huovinen tapaa seurakuntalaisia, kirjailijoita, poliitikkoja, kardinaaleja ja arvostamiaan ”maallisia” ihmisiä. Hän lukee, rukoilee, pohtii teologiaa, kamppailee Jumalan kanssa, saarnaa ja kyseenalaistaa itsestäänselvyyksiä. Kun kirkon sisällä myrskyää, Huovinen etsii sitä, mikä kestää.


Kirja raottaa myös piispa Eero Huovisen henkilökohtaista elämää. Hänellä on voimassa oleva rekkakuskin ajokortti, ja hän viihtyy saunan lauteilla luotettavien ystäviensä kanssa. Miten säilyttää vapaus ja poikamaisuus, kun virka käy vaativaksi? Stadin kundi pakenee mielellään Lapin lumille ja hirvimetsälle. Nyt on edessä eläkevuosien vapaus ja epävarmuus. Vielä on kolme toivetta: ”Haluan elää, pysyä terveenä ja päästä taivaaseen.”

Saatat olla kiinnostunut myös näistä