Kyllä tästä selvitään - Toivoa ja apua ahdingon aikoihin

7,00 € OVH: 27,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524756518

Kyllä tästä selvitään - Toivoa ja apua ahdingon aikoihin Joosefin esimerkin kautta.

Kyllä tästä selvitään - Toivoa ja apua ahdingon aikoihin

Jumala on aina kanssamme. Hänen käsissään kipeimmistäkin kokemuksista voi koitua hyvää sekä meille että muille. Tämä ilmenee kirjassa Joosefin elämän kautta. Lisäksi Max Lucado kertoo paljon esimerkkejä saman totuuden näkymisestä aikamme ihmisten elämässä.

Lucadon kirjoittajanääni on leppoisa ja ystävällinen. Hänestä alkaa vääjäämättä pitää, ja häneen alkaa luottaa lukemisen edetessä. Kirjaa onkin mahdoton lukea vain etäisen, objektiivisen tarkkailijan silmin, kun Lucado vuodattaa vastustamattomasti rohkaisua ja lohdutusta. Tämä osoittaa, kuinka vahva väline kirja on.

Tapansa mukaan Lucado aika ajoin rönsyilee värikkäästi ja humoristisesti mutta sijoittaa rönsyjen lomaan vahvoja raamatullisia totuuksia. Kirja rohkaisee jatkamaan sinnikkäästi eteenpäin, koska meille on annettu iankaikkisen elämän lupaus ja toivo, jota mikään ei voi meiltä riistää. Pahan valta on voitettu, vaikka vielä emme sitä näe. Luottamus siihen, että Jumala todella johtaa kaiken parhaaksemme, antaa meille voiman kulkea rohkeasti koettelemustenkin läpi.

Max Lucado on tuottelias amerikkalainen kirjailija, jonka kirjoja on paljon käännetty myös suomeksi.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Max Lucado
Formaatti Sid. 240s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019