Kuono lumessa

Lisää kuvia

Kuono lumessa

Korolainen Tuula, Nygård Marjo
Tuotenumero: 9789516279674

23,40 €

OVH: 26.00 €

Jännittävä seikkailu ja lämpimän huumorin sävyttämä kuvaus muuton lapsessa herättämistä tunteista.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Ihmisten tietyö uhkaa peltohiirten kylää ja monet joutuvat muuttamaan, niin myös Tupsun perhe. Tupsu siivoaa isän apuna vanhaa kotia. Kiukuttaa ja surettaa! Kukaan ei tunnu tajuavan, miten kurjaa on jättää ystävät, tutut paikat ja harrastukset. Uudet naapuritkin pelottavat, sillä metsähiiristä kerrotaan, että ne syövät käpyjä ja haukkuvat peltohiiriä multakuonoiksi!

Kun Tupsu hiihtää kohti uutta kotia, se yrittää olla reipas, mutta ei sitten jaksakaan. Sakeassa lumisateessa se kääntyy takaisin. Lopulta Tupsu eksyy ja joutuu ketun hampaisiin. Repolaisen oudon huumorintajun vuoksi Tupsusta ei kuitenkaan tule ketun lounas vaan lumivyöryn uhri, jonka pelastamiseen tarvitaan Lapio Kontiainen ja koko metsähiirten koulun väki.


Esi- ja alakoululaisten kuvakirja Kuono lumessa on jännittävä seikkailu ja lämpimän huumorin sävyttämä kuvaus muuton lapsessa herättämistä tunteista. Sen edeltäjiä ovat kuvakirja Kuono kohti koulua (2010), joka on ilmestynyt myös englanniksi ja hindiksi, runo- ja satukokoelma Kuono kohti joulua (2006) ja Finlandia Juniorilla palkittu runokokoelma Kuono kohti tähteä (2005).

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Nygård Marjo
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Lasten Keskus
Formaatti sid. 45 s.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä