• 020 754 2350

Kumppanina kurkihirren alla

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Leppänen Seija ja Sakari, Silventoinen Helka ja Markku
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Uusi Tie
Formaatti sid. 107 s.

Kumppanina kurkihirren alla

Kirjoittajat tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntyä.
TAI
4,90 €

OVH: 21.90 €

Tuotenumero: 9789516193314

Saatavuus: Varastossa


Leppäset ja Silventoiset ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa.

Kirjassa nämä konkarit tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntyä.

Seija on psykoterapeutti, joka työssään kohtaa ihmisen elämän koko kirjon. Sakari on pappi, jota työ on kuljettanut ympäri maailman. Sakarin työ ydinvoimalatyömaalla on luonut näköalan miesten nykypäivän uurastukseen. Helka on pari- ja seksuaaliterapeutti, joka on erikoistunut monikulttuurisuuden tuomiin haasteisiin ihmissuhteissa.

Helkan pitkä työura päiväkodinjohtajana on antanut tarkan näkökulman lapsiperheitten paineisiin. Markku on työyhteisövalmentaja, joka näkee työssään tämän päivän yksilön paineet työn ja perheen pinteessä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Spiritualiteetin käsikirja

Spiritualiteetin käsikirja

5,00 €
Hengellisen ohjauksen kirja

Hengellisen ohjauksen kirja

8,90 €
Avio-onnea kaikilla mausteilla

Avio-onnea kaikilla mausteilla

18,00 €
Pietarin poluilla

Pietarin poluilla

5,00 €
Armolahjat

Armolahjat

5,00 €

Norm. hinta 22,00 €