• 020 754 2350

Kuljin kanssasi pienen matkan

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Outi Papunen & työryhmä
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy

Kuljin kanssasi pienen matkan

Suomessa on paljon abortin läpikäyneitä naisia. Päätös ei ole helppo, ja siitä on usein vaikeaa puhua jälkeenpäin. Tilanteeseen liittyy paljon tunteita, jotka käsittelemättöminä painavat naisia usein vuosikymmenienkin ajan.
TAI
28,80 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789524758383

Saatavuus: Varastossa


Suomessa on paljon abortin läpikäyneitä naisia. Päätös ei ole helppo, ja siitä on usein vaikeaa puhua jälkeenpäin. Tilanteeseen liittyy paljon tunteita, jotka käsittelemättöminä painavat naisia usein vuosikymmenienkin ajan. Kirja perustuu vuosien kokemukseen vertaistukiryhmistä, joissa on kuultu parinsadan eri-ikäisen naisen kokemuksia abortista ja siitä toipumisesta. Näistä kokemuksista kuullaan kirjassakin naisten itsensä kertomina.

Kirjassa esitellyn Itu-työn perusajatuksena on, että Jumala parantaa särkyneitä sydämiä. Kirjaa voi käyttää itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmissä. Siitä on hyötyä myös ammattilaisille, jotka kohtaavat abortin läpikäyneitä omassa työssään. Kirjassa esitetyt kysymykset auttavat työstämään omaa kokemusta. Prosessin runkona on kriisipsykologinen toipumismalli, jota on erittäin tuloksellisesti käytetty ryhmätapaamisissa.

Outi Papunen on erityislastentarhanopettaja, joka vuonna 2004 aloitti Tampereen NNKY:llä Itu-vastaavana. Samana syksynä hän ryhtyi ohjaamaan vertaistukiryhmiä abortin läpikäyneille, ja työ jatkuu edelleen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Anoppi ja miniä - Omaa tietä, yhtä matkaa

Anoppi ja miniä - Omaa tietä, yhtä matkaa

3,50 €

Norm. hinta 24,00 €

Sielulintu

Sielulintu

17,90 €
Läsnäoleva kohtaaminen

Läsnäoleva kohtaaminen

34,50 €
Ajattelun taidot ja oppiminen

Ajattelun taidot ja oppiminen

35,10 €
Sovintoon elämän kanssa, nid.

Sovintoon elämän kanssa, nid.

17,10 €