• 020 754 2350

KUA Värikäs avaimenperä El Salvadorista

Lisää kuvia

KUA Värikäs avaimenperä El Salvadorista

Tuotenumero: 4444000003207

6,90 €
Kirkon Ulkomaanavun ihastuttavat, värikkäät avaimenperät ovat taiteilija Christian Chavarrian ideoimia ja käsinmaalattuja. Takana teksti "Psalm 91:11".
TAI

Saatavuus: Varastossa


Kirkon Ulkomaanavun ihastuttavat, värikkäät avaimenperät ovat taiteilija Christian Chavarrian ideoimia ja käsinmaalattuja. Jokainen avaimenperä on yksilöllisesti väritetty ja kuvitettu. Takana teksti "Psalm 91:11".

15-vuotiaana salvadorilainen Christian Chavarria oli elänyt suurimman osan elämästään pakolaisena, ollut vuoden lapsisotilaana ja joutunut pakenemaan luterilaisen kirkon piispan Medardo Gomezin avustuksella kotimaastaan pelastaakseen henkensä. Hän asui Ruotsissa kaksi ja puoli vuotta, kunnes hallitus päätti palauttaa hänet takaisin El Salvadoriin. Kotimaassaan hän ryhtyi tekemään vapaaehtoistyötä luterilaisessa kirkossa ja maalata kirkasvärisiä ristejä joiden myyntituloilla Christian maksoi sisarustensa koulutuksen. Christian on huolissaan maansa huonosta vesitilanteesta. El Salvadorissa on paljon vettä, mutta 95 % siitä on juomakelvotonta ja loput viisi prosenttia rikkaiden käytössä. 12 000 lasta kuolee vuodessa kelvottoman vedenvuoksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Saatat olla kiinnostunut myös näistä