Kristus Vanhassa testamentissa

22,90 € OVH: 35,90 €
Tilattavissa
SKU
9789525926163

Mitä Vanha testamentti ennustaa Messiaasta ja kuinka messiasennustukset toteutuvat Jeesuksessa Kristuksessa? Kirjan 31 artikkelia avaavat Vanhan ja Uuden testamentin yhteyksiä ja auttavat lukijaa tekemään yhä uusia löytöjä Pyhästä kirjasta.

Kristus Vanhassa testamentissa on suomalaisen teologisen kirjallisuuden kentässä ainutlaatuinen pyrkimys kartoittaa koko Vanhan testamentin kristologia: mitä Vanha testamentti ennustaa Messiaasta ja kuinka messiasennustukset toteutuvat Jeesuksessa Kristuksessa? Kirjan 31 artikkelia avaavat Vanhan ja Uuden testamentin yhteyksiä ja auttavat lukijaa tekemään yhä uusia löytöjä Pyhästä kirjasta.


Kristus Vanhassa testamentissa on Matti Väisäsen ja Vesa Ollilaisen toimittama artikkelikokoelma, jonka artikkeleista vastaa 26 tunnettua suomalaista Raamatun opettajaa. Kirjan 31 artikkelia on jaoteltu kolmeen ryhmään: A. Kristologiset lähtökohdat, B. Messias Vanhan testamentin kirjoissa ja C. Vanhan testamentin keskeisiä messiaanisia teemoja.


Kristus Vanhassa testamentissa palvelee sekä yksityistä Raamatun tutkistelijaa että julistus- ja opetustyössä toimivia seurakunnan työntekijöitä. Kattavan Raamatun jaehakemistonsa ansiosta teos soveltuu hyvin käytettäväksi apuvälineenä saarnan ja raamattutuntien valmistelussa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Matti Väisänen, Vesa Ollilainen Vesa, toim.
Formaatti sid. 559 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Sley-Media Oy
Copyright 2019