• 020 754 2350

Kristinuskon sydän - Uudelleen löydetty usko

Lisää kuvia

Kristinuskon sydän - Uudelleen löydetty usko

Marcus J. Borg
Tuotenumero: 9789529371068

22,50 €

OVH: 26.40 €

Vaatiiko usko hylkäämään järjen?

TAI

Saatavuus: Varastossa


Marcus J. Borgin yhdistää taidokkasti syvän kristillisen uskon ja Jumalan rakkauden moderniin raamattunäkemykseen ja tieteelliseen maailmankuvaan. Yleistajuinen teksti ei edellytä lukijaltaan erityistä teologista asiantuntemusta, mutta se puhuttelee myös akateemisemmin suuntautunutta teologia.

Borg kuvaa kristillistä uskoa, jonka perusta on historiallinen raamatuntutkimus ja nykyihmisen tieteellinen maailmankuva. Hän pyrkii avaamaan Raamatun kuvakieltä tämän päivän lukijan ymmärrystä puhuttelevalla tavalla ja osoittaa tekstinsä etenkin niille, jotka ovat menettäneet uskonsa ja niille, jotka eivät pidä kristinuskoa enää uskottavana elämänkatsomuksena.

Kirja on ollut suosittu ympäri maailmaa kirkkojen ja seurakuntien keskustelupiireissä, joissa yritetään yhdessä ja toisia kunnioittaen ymmärtää erilaisia näkemyksiä kristillisestä uskosta ja Raamatusta. Alun perin vuonna 2003 ilmestynyt menestyskirja on vihdoin ilmestynyt suomeksi Kari Kuulan innoittavana käännöksenä ja emerituspiispa Wille Riekkisen esipuheella.

Marcus J. Borg (1942-2015) oli pohjoisamerikkalainen raamatuntutkija, jolla oli ruotsalaiset juuret. New York Times sijoitti hänet sukupolvensa johtavien Jeesus-tutkijoiden joukkoon.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Marcus J. Borg
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Tomas von Martens
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. 280 s.