• 020 754 2350

Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret - Arkeologian näkökulmia

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hakola Raimo, Pakkala Juha
Fyysinen koko 210x255mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2008 Kirjapaja
Formaatti sid. 224s

Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret - Arkeologian näkökulmia

Raimo Hakolan ja Juha Pakkalan kiinnostava ja ajankohtainen teos Raamatun arkeologiasta. Arkeologiasta voidaan etsiä vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin, joihin Raamattu ei anna yksiselitteistä vastausta.
TAI
48,30 €

OVH: 52.00 €

Tuotenumero: 9789516076471

Saatavuus: Varastossa


Kiinnostava ja ajankohtainen teos Raamatun arkeologiasta. Kuvaa useita arkeologisia kohteita ja löytöjä, joita ei ole aiemmin esitelty suomekielisessä kirjallisuudessa. Runsas nelivärikuvitus täydentää teoksen Mitä Israelin kansan alkuperästä tiedetään? Milloin monoteismi eli usko yhteen Jumalaan syntyi? Kuinka laajalle hellenistinen ja roomalainen kulttuuri oli levinnyt Jeesuksen ajan Israelissa? Kävikö Jeesus teatterissa? Mitä kreikkalainen auringonjumala tekee juutalaisessa synagogassa? Arkeologiasta voidaan etsiä vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin, joihin Raamattu ei anna yksiselitteistä vastausta.


Arkeologia avaa näkökulman, joka rikastaa kuvaa kristinuskon ja juutalaisuuden juurista ja osoittaa, kuinka monimuotoinen maailma Raamatun tekstien taustalle kätkeytyy. Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret on ensimmäinen yleistajuinen mutta samalla tieteellinen suomenkielinen johdatus Raamatun arkeologiaan. Siinä kuvataan useita arkeologisia kohteita ja löytöjä, joita ei ole aiemmin esitelty suomenkielisessä kirjallisuudessa. Runsas nelivärikuvitus täydentää teoksen. Lauri Jäntin säätiön kunniamaininta 2009.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä