Pää auki! - Säkeitä nuorille

Tarjoushinta 6,90 € Norm. hinta 31,95 €
Tilattavissa
SKU
9789516278400
Pää auki! on valikoima tuoreita runoja ja sanoituksia elämän kauneudesta ja rosoisuudesta nuorten iloksi, lohduksi ja rohkaisuksi huumoriakaan unohtamatta.
Pää auki! on valikoima tuoreita runoja ja sanoituksia elämän kauneudesta ja rosoisuudesta nuorten iloksi, lohduksi ja rohkaisuksi huumoriakaan unohtamatta. Mukana on vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun suosikkirunoilijoita, kuten Tomi Kontio, Ilpo Tiihonen, Tommy Tabermann, Anni Sinnemäki ja Jarkko Martikainen sekä tunnettuja rocklyyrikoita Ismo Alangosta Maija Vilkkumaahan. Ja tietysti kirjasta löytyy myös Anu Kaipaisen Nuoruustango ja muita ikiklassikoita.


Pää auki! on runovalikoima palavista silmistä, fysiikantunneista, mopoista, aknesta, sinusta ja minusta, lyhyistä illoista, toivosta, totuuksista, suudelmista suulle ja tulevista vuosista.


Pää auki! –kirjan ovat toimittaneet kirjailija Tuula Korolainen sekä itsekin nuorille runoja kirjoittanut ja nuorten maailmaa tunteva erityisopettaja Riitta Tulusto. Virpi Talvitien hellyttävät, kauniit ja hullunhauskat kuvat tekevät kokoelmasta pienen taideteoksen. Sama kolmikko on tehnyt myös rakastetun ikääntyvien runoteoksen Pää tallella.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulusto Riitta (toim.), Talvitie Virpi (kuvitus)
Formaatti sid. 205 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Täysillä tyttö
    Täysillä tyttö
    29,60 € OVH: 33,90 €
Copyright 2019