Talvikynttilät 2020

4,50 € OVH: 5,00 €
Tilattavissa
SKU
5482222552017
  • Osta 50 hintaan 4,00 € /kpl ja säästä 11 %
  • Osta 100 hintaan 3,50 € /kpl ja säästä 22 %

Herättäjä-Yhdistyksen joululehti 2020

Pidetty Talvikynttilät-joululehti on taas ilmestynyt.

”Heikoille annettiin mitä korkein arvo: Jumala itse tulee pieneksi, koska hän rakastaa kaikkia ihmisiä”, piispa Matti Repo kirjoittaa joulusaarnassaan.

Suomen Lähetysseuran Lähi-idän työntekijä Iina Matikainen kertoo joulunvietosta Lähi-Idässä: "Kylän kuusirakennelma vaihtaa värejä ja vilkuttaa valojaan eri tavoin. Lähi-idässä joulu merkitsee ennen kaikkea rauhaa, mutta Mi’ilyassa ja monissa muissa jouluntapahtumissa myös hyväntuulista yhdessäoloa ja aikamoista vilskettä."

Isokyröläinen "korttimaakari" Kaisa Jouppi kertoo, miten joulun ihme riemastuttaa häntä vuodesta toiseen. Kaisa Joupin käsialaa on mm. lehden kansi. 

Rauman seurakunnan Käsillätekijät-talkooryhmän jäsenet kertovat, kuinka kierrätysmateriaalista valmistetaan käyttö- ja lahjatavaroita lähetyksen hyväksi. Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Jaana Hanhimäki Lammilta pohtii joululaulujen merkitystä, ja Herännäisnuorten kuoron tiernapojat laulavat joulun sanomaa sekä itselleen että muille.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet johtava sairaalapastori Artturi Kivineva Seinäjoelta, kappalainen Kaija-Liisa Lindberg Kouvolasta, opiskelija Iida Tukeva Hyvinkäältä ja rovasti Reijo Mattila Kuopiosta. Joulurunon on kirjoittanut Tuija Maria Leinonen.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Herättäjä-Yhdistys
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Herättäjä-Yhdistys
Copyright 2019