Kreikka-Suomi Uuden testamentin sanakirja

Lisää kuvia

Kreikka-Suomi Uuden testamentin sanakirja

Liljeqvist Matti
Tuotenumero: 9789517923156

75,00 €
Lähes 7000 sanaa käsittävä Uuden testamentin kreikka-suomi -sanakirja. Tärkeä hakuteos varhaiskristillisen kirjallisuuden lukijoille.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Sanakirjassa on Nestle-Alandin toimittaman kreikankielisen Uuden testamentin, Novum Testamentum Greace, viimeisimmän laitoksen koko sanasto. Varsinaisen tekstin lisäksi on otettu huomioon myös alaviitteissä mainitut eri käsikirjoitusten tekstistä poikkeavat sanat. Näiden lisäksi kirjassa on Apostolisten isien kirjojen sanasto. Teos käsittää liki 7000 sanaa.


Hakusana-artikkeleissa on sanojen merkityksen lisäksi myös samaan aihepiiriin kuuluvia sanoja, jotka usein selventävät hakusanaa. Runsailla raamatunpaikka- ja Apostolisten isien kirjojen viitteillä pääsee helposti tutkimaan sanaa lauseyhteydessä. Joidenkin sanojen vaikeasti tunnistettavia taivutusmuotoja on myös selitetty.


Uuden testamentin sanakirja kreikka–suomi on teologian lisensiaatti Matti Liljeqvistin pitkän työn tulos. Se on suunnattu kaikille varhaiskristillisestä kirjallisuudesta ja niiden alkukielisistä teksteistä kiinnostuneille, mutta erityisesti teologisten tiedekuntien opiskelukäyttöön.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Liljeqvist Matti
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Finn Lectura
Formaatti nid. 394 s.